ÄNTLIGEN FÅR JAG SÄLLSKAP!

2009-08-11 @ 14:46:57

Jag blir helt ärligt rädd när jag läser om stjärntecken. Tycker det är kul att läsa om vilka egenskaper som ska vara en starkaste, mest omtyckta, vilket element och allt annat som brukar stå om ens stjärntecken. Men tycker det är riktigt läskigt när man läser och inser att flera av dessa saker faktiskt stämmer in på sig själv. Är det bara en slump? Eller påverkas man verkligen så mycket beroende på vilken tid på året man föds? Får människor som föds under en viss period liknande egenskaper, bara för att de är samma stjärntecken?


Gårdagen blev en mest Hej jag har sommarlov dag. Gick och segande hela dagen fram till klockan sex då Danne ville att man skulle följa med och köpa saker till hans friggebod. Tror att han ångrade sig lite grann när jag sprang runt som en idiot på Bauhaus och berättade vad han skulle ha för saker och vart. Det allt från golv i olika rum till utemöbler. Blev verkligen kär i en launch soffa. Fick honom att lova att om han vann 7000 på poker ska han köpa den. Så ska få honom att börja spela poker som en tok nu igen. På kvällen blev det en sväng över till Jonna och Cindy. Paret gick och lade sig runt halv tolv medan jag stannade kvar i sisådär två timmar till innan man började rulla hemåt.

Vaknade upp riktigt sent idag och därför har hela dagen blivit förskjuten. Bjöd över systrarna hit idag för att döda kineser. Men det var bara den ena som nappade på det. Så väntar nu på att Cindy ska ha sprungit klart naken hemma hos sig.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: Mickis

Vad fan är det du sitter och spelar egentligen :P hahahaha

2009-08-15 @ 15:55:49
URL: http://micaelahamrin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback