Anden rules!

2009-04-09 @ 19:09:02
Dagen hittils har bestått utav en massa Ching Chong Chang medan man lyssnat på den 7 timmars långa filmen The 10th kingdom . Har även lyckats hinna med Aladdin och rövarnas konung. Lade märke till den klockrenaste kommentaren på länga som kom från anden.

Måste även berätta för alla människor vilken underbar vän man har. Skulle egentligen spenderat även denna kväll med Jonna. Men eftersom pluggandet kom igång så sent så ar hon så snäll och sa att vi kunde skjuta upp kvällen. Ska väl samtidigt ta tillfället i akt och berätta för alla er där ute att Jonna inte alls en diktator som hela tiden söker nya ställen och människor att dominera över, som jag tydligen kan få det att låta som. Nej, hon är en av de snällaste, mest accepterande och mognaste människorna jag någonsin mött.

Kan även påpeka att jag inte heller är någon mespropp som inte kan säga emot henne. Nej, det sker faktiskt ibland. Dock inte så ofta eftersom vi för det mesta har samma åsikter.


Nej, ska väl köra ytterligare en bana med någon kines nu och starta en ny film. Sedan ska man väl försöka plugga lite biologi Har ingen aning om vad det är vi ska ha prov på nu på tisdag.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback