Usch, blä och fy!

2008-09-03 @ 13:09:51

Jävla skit.

Gick imorse så jag hade gott om tid att göra mig iordning för att gå till skolan. Kände mig hur frisk som helst igår, allt var som bortblåst. Ingen hals om krånglade, ingen huvudvärk, ingenting! Men så imorse, när man precis hade gjort iordning så spred sig en värme över hela mig som fick det att kännas som man befann sig mitt inuti en vulkan. Inte för att jag någonsin befunnit mig inuti i en, de närmaste man någonsin kommit är väl när man satt i aulan och såg på den dära filmen på Scortum. Snacka om att det kan misstolkas om man vet vad scortum betyder. Misstänkte direkt att man hade feber och mycket riktigt stämde det. Så inte blev det någon skola idag heller.

Nu sitter man här några timmar senare och mår hur bra som helst och det känns nästan löjligt att man är hemma. Hur som helst så ska man till skolan imorgon, något som jag varit inställd på sedan söndags när det bröt ut. Har ju lovat Karolina den underbara det. Får inte vara sjuk eller borta en endaste torsdag eftermiddag på hela höstterminen.


Ska nu ägna mig åt lite skolarbete, usch. Ska nog försöka göra min labbrapport och sen lite matte, om jag orkar. Eller så blir det en massa The new adventures of old Christine avsnitt. Aja, får se hur det blir.

Kim hälsar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback