Hemma igen!

2008-09-10 @ 22:47:04

Är helt slut i kroppen, på ett bra sätt. En av de skönaste känslorna som finns. Man känner verkligen i hela kroppen hur man tagit ut sig själv och mår så jävla bra av det, fast det känns som axlarna håller på att falla av pga. överansträngning. Nog talat om det nu. Matchen gick väl bra, den slutade 1-1 och vi släppte in ett mål i slutet, eller det var nog fem minuter kvar.

Det är så mycket roligare att spela med BSV än skollaget. Vet direkt inte om man har någon talan efter endast en träning där, men så som det känns nu så är det så det ligget till. För er som anser att jag svamlar mer än vanligtvis just nu så kan jag säga att det är endorfinerna. Börjar oturligt nog oroa mig över mitt lår. Har haft en liten känning från måndags träningen som påminde om den som jag hade innan cupen förra året, dessutom högg det till lite lätt under uppvärmningen idag.  Ska kanske gå till skolsystern igen, men hon kommer troligen skicka mig vidare, som förra gången.


Kan för övrigt meddela Karro, Johanna och de övriga som blev uppjagade utav "jordens undergång". Redan när vi började babbla om det så var det passé, experimentet hade tydligen redan påbörjats vid nio tiden. Så vi oroade oss alldeles i onödan. Det allra bästa var väl ändå att vi slapp spendera våra sista minuterar i skolan... med Johanna.

Ska nu kolla på Spaniens VM-kval, FABBE!

God natt på er alla, och sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback