Grattis morfar & Emelie!

2008-09-29 @ 16:02:21

Hemma från en skoldag som man helst skulle ha spolat förbi. Den allra största orsaken till varför var för att Johanna var sjuk. Saknade henne grymt mycket!

Dagen började med en bok diskussion på svenskan. Något som vanligtvis är bland de värsta som finns och ett av de tillfällena då man vill sjunka genom golvet. Men de var faktiskt helt okej, hon drog inga svar ur en och jag räckte frivilligt upp handen och  svarade på frågor. Snacka om aktiv för att vara Jenny. Sedan var det mänk, en lektion som man egentligen skulle kunna stryka från kursplaneringen eftersom jag inte finner någon som helst nyttig lärdom i den.

Sedan hade vi kemi, en lektion där jag och Namtal skulle ha föredrag om de två senaste lektionerna. Vi var jätte nervös inför lektionen, men när Saied började lektionen verkade det som han glömt bort det helt totalt, vilket han också hade. Men efter att han börjat lektionen så påminde Emelie honom om det. Fan ta dig Emelie, hoppas du får jätte hemska presenter idag. Namtals redovisning gick jätte bra, medan min gick bajs prutt skit fitt scortum hora och en massa andra fula ord.


Lunchen idag var hemsk. Fysiken efter det kändes som en evighet och samhälle rullade på hyfsat snabbt. Efter det följde man med Karro till tåget där både hon och Mattias var nära att bli utknuffade på perrongen av André och Christian. När tåget kom gick jag vidare till busshållplatsen där Natta och Diana satt. Blev sedan uppringd av Karin på bussen hem, men kunde inte snacka eftersom det kändes taskigt mot Natta.

Skulle nu egentligen räkna fysik, mer bestämt friktion. Men har ingen större lust just nu, det är så jävla ologiskt och kan verkligen inte tänka mig in i någon situation som jag verkligen kommer behöva kunna räkna ut det.


Dagens roligaste måste ändå vara Andrés engelska brev "They umgicks a lot."
Måste bara tillägga att Jonna är så otroligt söt. Vägrar släppa scenen.

HOCKEY IMORRON!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback