Förväntansfull.

2008-09-28 @ 20:22:35

När jag tänker tillbaka på vad som åstadkommits idag så blir jag riktigt förvånad och tror knappt det är sant. Har idag spenderat åtskilja timmar åt fysiken och troligen räknar mer bara idag än vad jag gjort den senaste månaden. Har även läst halva kapitlet i samhälles boken och gjort kemiläxan. Den kanske inte är bra, men bättre att ha något än inget.

När man sedan går igenom vad som gjorts hela helgen bli man ännu mer chockad. Har räknat alla delkapitel i fysiken två gånger. Förutom friktion som jag inte orkade med en gång till, det blir imorron istället, jippie. Har läst ut svenska boken och hela kapitlet i samhälle. Helt sjukt! Snacka om rätt prioritets val. Är så stolt över mig. Men det hade sitt pris, har inte varit utomhus någon gång under hela helgen.


Vecka 40 som drar igång imorron kommer vara så jävla underbar! För det första kommer jag troligen leva på den här helgen flera dagar framöver.

Imorron fyller ju morfar år, så då blir det lite gott hemma hos honom och mormor, vilket betyder cola! På tisdag ska man på hockey med Karin! Äntligen! Igen! Hoppas verkligen att Figren spelar! Annars börjar jag gråta. Dagen efter det spelar Rosenberg champions league. På fredag är det Sverige premiär av Camp rock!!! Karro, kalla mig tönt... jag bryr mig inte. Och sedan på lördag är det Arsenal match igen. Det enda negativa är att man kommer missa Supernatural på tisdag ... troligen. Men det är lugnt, om Figren spelar dvs annars skulle jag inte vilja vara Karin.

Just det såg andra avsnittet idag av säsong fyra, fan vad jag älskar den serien. Väntar nu att kvällens avsnitt ska börja på femman, glöm inte bort att titta! Kl. 22:00 femman!

Ali<3Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback