Första & sista skoldagen denna vecka.

2008-09-04 @ 17:10:49

Hemma igen från första skoldagen denna vecka, och den sista. Känns faktiskt riktigt bra.

Den började väl lite sådär halv segt, hade rättkunskap som var varken rolig eller tråkig. Efter det fick man sms från Karin som gjorde en riktigt sur och besviken. Hon skrev att hon inte hade titta på videon som jag skickade till henne igår, DEN JÄVLEN! Sa att det var okej, om hon såg den innan jag slutade skolan, har inte tagit reda på om hon gjort det eller inte.

Sedan hade vi biologi. Den lektionen var verkligen seg, lång och tråkig. Satt med Anna, och försökte få lite sympati efter Karins beteende men icke sa nicke. Hon stod på Karins sida, vilket ledde till att jag sade upp våran vänskap. Efter biologin var det mat, världen äckligaste mat någonsin. Åt nästan inget, så hunger satt kavr när engelskan rullade igång. Satt ute på den lektionen med Karro & Hamrin, vi gjorde upp planer för våran succé serie. Hade riktigt skojjigt med de två flickorna. Sedan satte vi oss vid Andreas och fick höra en hel del saker man aldrig trodde han skulle säga.


Efter det var det dags för våran veckliga utflykt till centrum. Denna gång fick även Charlotte & Anna följa med. På vägen dit bildades en hatpakt mot Karin, eftersom hon helt plötsligt blivit sjuk och kunde inte gå på bio med Anna ikväll. Efter besöket i centrum blev alla deprimerade eftersom det inte fanns någon kladdkaka kvar!!! (!) Jag, Johanna och Karro gick istället runt i varenda affär för att hitta något annat, men inget kunde ersätta kladdkakan.

På vägen tillbaka till skolan bestämde vi alla att vi ska äta ute och gå på bio ikväll. Mysigt, mysigt. Sedan var det samhälle där man mest satt och lyssnade på alla andras åsikter. Efter det var det dags för den första körkortsteorin lektionen. Och ännu bättre, lektion med Challe och min homie Oskar igen! Allt var precis som vanligt igen och man kände glädje. Vet inte riktigt vilket intryck Karro & Carro av dem.

På vägen till bussen med Karro som sällskap mötte vi Sinem och bjöd även med henne ikväll. Hoppas hon kan komma.


Har verkligen saknat klassen och de underbara människorna i den, vilket troligen märks på det långa inlägget.

Ska nu försöka se om man kan plugga lite eller göra någon nytta på något sätt innan man ska iväg igen.

Ali <3 Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback