En lärorikdag på naturhistoriska.

2008-09-19 @ 15:20:14

Såg precis att BSV vann matchen i ondags, WOHO och GRATTIS!
Cosmonova idag då. Dagen började ganska bra. Jag, Hamrin, Karro, Anna och Johanna lyckades hoppa på fel tunnelbana och åka två stationer åt helvete. Så det blev lite skällning på Anna, men sedan kom vi rätt.

Trots vårat lilla missöde så stod vi utanför cosmonova 10 minuter innan vi egentligen skulle vara där. Fick vänta i 40 minuter på att filmen skulle börja. Underhöll oss då genom att hålla Johanna borta från sofforna.

När man fick gå in till filmen rusade jag och Anna iväg och hamnade enskilt från resten av klassen. Filmen skrämde livet hur oss båda en gång var. Jag blev dock skrämd två gånger eftersom jag blev rädd när Anna ryckte till. Då och då under filmens gång såg man i ögonvrån Karro och Johannas fötter högt uppe i skyn gungandes med till musiken.

Efter filmen var det egentligen lunch. Men jag, Anna och Diana grep tag i varsin "frågeblad" som vi skulle besvara medan vi såg på utställningen. Vi stressade igenom dem och fick sedan sluta efter det, kl. var då strax innan tolv. Så jag och Anna begav oss sedan hem.


Lärde mig två saker idag, det ena var att vissa mediciner kommer från koraller. Det andra var något som Karro lärde mig: det är vid gärdet som alla våldtäkter inträffar, en skedde till och med på morgonen.

Kom och tänka på Karro yttrande om hennes rökning igår. "Jag har rökt i 6 år och jag är inte beroende."

Ali <3 Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback