"Det är bara män ute och går nu"

2008-09-05 @ 11:26:38

Känns verkligen som en lång, skön och mysig lördag. Dagen började dock inte så bra. Vaknade först vid halv nio och somnade sedan om, vaknade igen två timmar senare och det första man gjorde var att ge sig själv en ordentlig snyting.


Kvällen igår då, vart ska man börja någonstans? Kan väl försöka sammanfatta den kort genom att säga att den var sjukt kul. Måste, måste, måste verkligen göras om!

Började med att man mötte upp Anna i skogås, pratade lite med Karin innan det om lite viktiga saker. Challe, skulle komma senare eftersom hennes träning slutat senare än beräknat. När vi väl kom in till centralen satt Johanna och väntade, hon hade lyckats tagit ett tidigare tåg. Vi styrde stegen mot Hötorget där alla förutom Anna fick en utskällning av Karro. Sedan gick vi och köpte biljetter, filmen var Get smart. Efter det svängde vi in på McDonalds, vilket var gårdagens middag. Karro bröt nästan ihop eftersom hennes hamburgare inte var klar när hon beställdes och tvingades sedan vänta allt för länge på den. Under tiden roade hon sig lite med sin leksak, men intresset för den försvann ganska fort. Det blev en massa flumm på McDonalds och personalen försökte flera gånger bli av med oss på ett finare sätt, men lyckades inte.

När Charlotte sedan kom stannade vi inte länge utan, och Anna fick inte slänga sin bricka eftersom en av städarna hoppade på henne och nästan puttade henne ut ur restaurangen (?). Sedan blev det lite lek på Hörtoget, folk måste trott vi var galna.


Efter leken, toalettbesök och handling av godis så satt man inne på biografen. Filmen var jätte roligt, men det allra roligaste var nog att höra vad och hur alla andra garvade åt skämten.

Hittade även de två bästa människorna att gå på bio med, Karro och Johanna. Satt emellan de, kommer aldrig, aldrig, aldrig glömma Karros skrattattack hon fick mitt under filmen. Själv hade man nästan lust att pausa filmen och lägga sig ner på golvet och garva åt henne. När hon äntligen lugnat ner sig var det dags för Johannas anfall. Jävlar vilken humor den tjejen har, så dålig, så pinsam, med andra ord ... vi har exakt likadan humor.

Någonstans därefter fick man även höra Anna skratta när alla andra slutat.


Som jag sa tidigare så var det sjukt kul, och måste verkligen göras om.

Tack för en underbart, mysig och rolig kväll flickor. Tack även Charlottes pappa för skjutsen hem.

Ali <3 Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback