Anna var sjuk idag.

2008-09-24 @ 16:21:38

Förmiddag i skolan är egentligen inte värd att nämna. Den var riktigt hemsk för alla förutom Johanna. Och den där egotrippade åsnan var inte sen på att se till att alla förstått att hon hade en toppendag.

Efter lunchen var det idrott, och dagens lektion var smörgårdsbord. Jag, Johanna och Karro beslöt oss för att gå till centrum eftersom jag behövde fylla på min mobil. När vi väl var där köpte de två godis för mina resterande pengar, och de lyckades även tigga till sig en krona utav kassörskan. På vägen tillbaka blev vi raggade på av en liten kille som var ute med sitt dagis. Det började med att han ropade på oss och sedan började han springa efter oss samtidigt som ropade på oss. Om en 30 årig äldre man hade gjort samma sak hade vi kallat honom för pedofil.


Sista lektionen var fysik. Vi visste redan innan lektionen att våran kära lärare inte skulle kunna undervisa oss idag eftersom han tagit tjänstledigt av någon anledning. Så istället fick vi en vikarie som hette Martin, som Karro trodde skulle låsa in oss i klassrummet och ha oss som gisslan eller döda oss. Så det första hon gjorde när hon kom in i klassrummet var att söka sig längst bort (vilket hon brukar), sänkte ner stolen till lägsta höjden (vilket hon brukar när hon och Johanna ska leka efterblivna utan ben) och seden gömde hon sig bakom Hamrin och André.

Men som tur var så överlevde vi lektionen, utan något gisslandrama. Vi fick även Martin att gå igenom kapitlet som vi håller på med just nu, och hela klassen förstod mer under den korta och icke förbereda lektionen han höll än vad vi fattat under hela året vi haft L-O.  

På vägen hem ringde Karin och störde, usch vad hon är jobbig.


Ska nu gå igenom några läxor och skriva ut offentlighetsprincipen. Har match ikväll, den sista med BSV för i år.

Imorron är det körkortsteori!

Ali<3Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback