Tidig fredag.

2008-10-17 @ 13:01:19

Kom nyss hem från en dag som skulle kunna beskrivas med ordet "onödig". Den började 9:55 med ett kemiprov som man var klar med efter en halvtimme. Eftersom Hamrin hade tagit reda på vilken mat det var idag och sedan meddelat alla om att det var vårrullar så kände varken jag, Karro eller Johanna någon direkt längtan efter maten. Vi beslöt oss då för att gå till centrum och köpa varsin sallad, vilket vi gjorde. Vi fick sedan sitta ute i det kyliga vädret och äta dem.

När vi sedan kom tillbaka till skolan, en kvart innan matte lektionen skulle börja tog vi våra böcker och satte oss utanför klassrummet. När lektionen skulle börja kom Alex och sa att de på expeditionen inte hade någon aning om vi skulle ha vikarie eller inte eftersom Lisa skulle vara borta idag. Det slutade med att vi kunde konstatera att vi inte skulle ha någon lektion förens kl. tre då fysiken började eftersom även svenskan var inställd, och vi visste redan att vi skulle ha en helt onödig fysiklektion med en vikarie. Så beslöt oss för att göra det enda vettiga som fanns. Skriva labbrapporten och sedan gå hem.


Borde egentligen ta vara på den här tiden nu och plugga eftersom man har två prov nästa vecka, och morgondagen kommer ju gå åt. Men orkar verkligen. Har de tre senaste helgerna bara pluggat så nu är jag värd lite slapphet.
Kom precis att tänka på att jag kommer missa morgondagens Arsenal match, eftersom det är hockey. Kom även och tänka på att våra tidiga planer inte hade ändrats så hade jag nu varit på väg till London. Det var just den här helgen jag och pappa hade tänkt åka och titta på fotboll på egentligen. Men istället blir det i vår! : ) LÄNGTAR!

Ali<3Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback