"Jag smittar runt"

2008-10-14 @ 16:41:52

Supernatural ikväll. Blev jätte glad när jag tidigare idag kom på att det var tisdag, hade fått för mig att det var tisdag igår av någon anledning. Känns som vi slutade jätte tidigt idag, fast det var halv tre, visserligen 20 minuter tidigare. Har hunnit med en hel del sedan jag kom hem, dock har man mycket mer att göra. Ska plugga kemi och rättskunskap.


Dagen i skolan var riktigt rolig. Idag var det Hamrins tur att vara sjuk, känner att jag själv håller på att åka på en monsterförkylning. Engelskan var ganska rolig idag faktiskt, speciellt den sista uppgiften. Jag och Karro var som vanligt riktigt effektiva och ambitiösa på den lektionen, och det höll i sig även under rättskunskapen, precis som det brukar vara. Till lunchen fick vi världens underbaraste potatisgratäng.
Sedan hade vi matte, vilket var en sjukt rolig lektion eftersom Johanna och Karro "hamnat i fel klass" för att citera Aho. Men även denna lektion var vi jävligt ambitiösa efter lite skratt, sista lektionen var biologi där vi laborerade och busade lite grann. Så kort sagt var detta en riktigt ambitiös dag ur min och Karros synvinkel.

Ska väl återgå till kemin och rightknowledgen nu.

Ali<3Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback