Hemma och jätte trött

2008-10-18 @ 19:27:19

Kom nyligen hem från en heldag med Karolina, som väntat var den underbar.
Den började redan på tunnelbanan på väg mot gullmars då man trodde man råkat ut för en äckelgubbe. Brian McFadden lyckades lugna ner mig en hel del, men det var inte förens Karro messade mig och sa att även hon var där som man blev lugn.

Efter att biljetterna fixats så begav vi oss mot Järnkaminerans butik där vi efter att äntligen ha hittat rätt väg shoppade loss. Haha, blev två tröjor och tre för Karro. Stötte även på en riktig äckelgubbe där i Aladdin hatt. Efter det åkte vi tillbaka till globen är vi åt och träffade Sara och hennes kompisar. En av de var riktigt smarta eftersom de ansåg att Figren är bäst i laget.


Efter lite mer än halva matchen var man tvungen att bokstavligen hålla i Karro så hon inte skulle springa ner och slå ner en 93:a. Att hoppa på någon av Karros favoriter är bland de dummaste man kan göra.

Matchen var annars den roligaste hittills och det lär krävas mycket för att bräcka den. Det roligaste var nästan när Linköpingsklack flippade ut, kan ju även meddela att Djurgårdensklack inte var seg på att provocera dem lite extra.

MIssade tyvärr Arsenal matchen (den man egentligen skulle sett live på Emirates) eftersom den spelades samtidigt som hockeyn. Men har en sådan sjukt gullig pappa så han messade och höll mig uppdaterad hela matchen, utan att jag ens bett honom.
Efter matchen följde man med Karro till gullmars. När hon gick ner till perrongen ringde jag Karin och pratade med henne ett tag innan mor och far kom och hämtade mig.

Väntar nu på att maten ska bli klar. Är riktigt hungrig.

Ali<3Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback