where's the logik?

2008-11-02 @ 11:56:45

Så nu ska man göra ytterligare ett ryck med samhälles uppgiften. Ska köra på en ny taktik idag, korta, men effektiva pass med den. I bakgrunden står Idol på, som vanligt, har ingen aning om vem ska åkte ut. Får som vanligt alltid reda på det på söndagen när reprisen går.


När man hade gått upp så fick jag en hejarramsa på hjärnan.

Djurgårn' är bäst, ingen protest, protesten försvann och Djugårn' vann.

Fattade aldrig logiken i den när man sprang runt och sjöng den i ettan - trean, eller vad det nu var. Ska jag vara ärlig fattar jag inte heller logiken i den nu. Kommer bara ihåg att alla sprang runt och sjöng den i stort sätt oavbrutet i tre år och tyckte de var jätte coola.

När jag fick ramsan på hjärnan så dök även ett minne upp från den tiden. Just det ögonblicket som fick mig att välja lag. Kommer ihåg det såväl. Som det bukar vara i alla historier från den tiden så var det en kille inblandad. Fast om jag ska vara ärlig så var det faktiskt två i den här historien (nej, jag är inte trött), fast det var bara en spelade in på valet. Djurgården eller Hammarby, så var valet. Då var det självklart, och det har det varit sedan dess, idag är det till och med ännu självklarare. Figren spelar ju där!

// Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback