ingen sovmorgon här

2008-11-23 @ 11:06:51

Tänkte för omväxlingens skull ta en sovmorgon imorse. Vilket aldrig verkar kunna gå i detta hus. Väcktes av pappa, ovanligt. Sågar han inte utanför garaget, vilket är precis utanför mitt fönster så städar han badrummet, vilket ligger precis utanför mitt rum. Det var det han gjorde imorse. Tänk er att vakna upp till ljudet av hur någon river ut i stort sätt hela badrummet. En mycket effektiv väckarklocka, men den var verkligen inte uppskattad.


Väntar nu på att han ska bli klar med det, måste duscha. Ska sedan få en massa saker gjorda idag. Bl.a. matte och fysik. Sedan ska en massa kläder tvättas och förhoppningsvis kommer man kunna börja lite lätt med KKT.

Greps igår av världens nostalgi attack. Blev så sugen på att lyssna på My girl och sedan satt jag och lyssnade på en massa gamla WL låtar. Just sådana låtar som de borde sjunga, som man alltid kommer förknippa dem med. Inte för jag klagar på de nyare låtarna.


Har ännu inte tittat ut genom fönstret. Kanske ska ta och göra det nu så man inte grips av någon slags anfall senare. Tio sekunder senare. Så farligt var det inte, var bredd på världens vinterland. Enligt mig får det gärna komma en decimeter till, så länge snön får finnas kvar inte förvandlas till slask så fort den fallit.

Måste medge ett jag saknar min bok ...

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback