finally home

2008-11-26 @ 15:17:17

Arsenal - Dynamo Kiev

1 - 0

(87) Nicklas Bendtner - assist Cesc Fabregas (C)


Är så hungrig så jag håller på att dö, blev ju ingen lunch idag. Ska snart gå ut i köket och leta upp något att äta.
Dagen började med matte då jag, Karro och Johanna. Var riktigt ambitiösa och för en gångs skull räknade några tal. Efter lektionen stannade jag och Mengmei He kvar lite för at fixa en speciell sak. Vi fick även lite hjälp av Karro och Johanna. Det var då vi kom på att skippa lunchen eftersom den inte god och ingen av oss var hungrig.

Så vi begav oss då till idrotten som idag var smörgårdsbord. Vi fyra beslöt oss för att spela pingis. Det blev en hel skratt och en massa fördomar, riktigt roligt med andra ord. När det var en kvart kvar av lektionen drog jag, eftersom man skulle till tandläkaren.


Efter det korta besöket där var mamma ursinnig. Besöket fick mig iaf att inse att bland de äckligaste jobben som finns så är nog tandläkare ett av dem. Tänk vad vidrigt att ha som jobb att stirra in i främmande människors munnar. Skulle egentligen hunnit tillbaka till skolan och vart med på de sista 50 minuterna av den sista lektionen. Men vem skulle göra något sådant? När sista lektionen är fysik med våran favoritlärare.

Ska nu leta upp något att äta, vila/tagga inför matteplugget som ska göras senare.

//Jenny  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback