Dreams come true

2008-11-05 @ 08:44:44

Nu har både Martin Luther Kings och (troligen) Barack Obamas drömmar gått i uppfyllelse. Grattis antar jag skulle passa bra in i här nu så, grattis.

Vaknade idag en halvtimme innan klockan skulle ringa. Låg då kvar i sängen och halvdrömde om en massa sjuka saker. Tror att det var lite inspirerat från Beck filmen man såg hos Karin.


Ikväll är det fotboll! Och med fotboll menar jag riktigt fotboll, dvs champions league och Arsenal. Kommer dock inte kunna se matchen, vilket fortfarande gör mig grymt förbannad.

Aja, dags att avsluta detta inlägg och börja göra sig i ordning nu då.

// Jenny

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Dagens diskussionsinlägg hos Söderlund: Finns Ödet?

Hur tycker och tänker du i den här frågan? Det är vad vi diskuterar idag. Personligen så tycker han inte att ödet finns, utan att vi alla skapar våra egna. Allt vi gör på denna gjorde bär på konsekvenser. Det spelar ingen roll hur stort, eller litet - allting bär på dem.



Det är på det viset, vi enligt Söderlund skapar våra egna öden och livsstilar. Hur tycker och tänker just du i ämnet? Kanske är det så att du håller med undertecknad i det som skrivs, eller bär du på andra tankar som berättar att textens innehåll i bloggen om detta är helt ute och cyklar?



Hoppas och tror att just du vill dela med dig av dina tankar och tycken



Stort tack på förhand, och ha en fortsatt trevlig Onsdag!



Mvh



Heja Man United förresten ;)

2008-11-05 @ 08:58:05
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback