Don't shed a tear when my life ends.

2008-11-16 @ 11:35:55
Ska snart dra igång med pluggandet igen. Tanken är att man ska hinna gå igenom allt till det äckliga matteprovet man har imorron. Förhoppningsvis ska man även hinna med lite KKT. En sak som jag måste hinna med är det tredje osedda Supernatural avsnittet. Är fortfarande i djupt chocktillstånd att jag såg två avsnitt när det var kolsvart ute utan att bli rädd. Ett utav dem såg jag till och med precis innan jag gick och la mig, men inte skrämdes man utav det och inga mardrömmar drömdes ej. Det kanske bli någon skräckfilm snart.

När jag ser eller höra saker som du säger till dina vänner, sånna saker som man bara säga till sina närmaste så blir jag så full av skratt, och tycker att du i stort sätt är riktigt patetisk. För jag vet att du har sagt sådana saker till mig, jag vet att du sagt det till andra och jag vet att du säger sånna saker till den personen som du för stunden gillar mest. Nästan hälften av allt du sagt till mig tar jag inte åt mig utav, för jag vet att du kan säga sådana saker till vem som helst. Du är en av de personerna som betyder mest för mig, men du är också samtidigt en av de falskaste jag känner.

Sitter fortfarande och skrattar åt Chris Rock. Herregud vad rolig han är. Önskar att jag lagt märke till honom som stand-up komiker tidigare.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback