don't get me wrong

2008-11-17 @ 07:59:22

Om jag hade trott på karma hade jag verkligen mått skit efter detta inlägg. Men som tur är så gör jag inte det. Vilket gör att jag kan skriva detta inlägg utan några som helst skuldkänslor eller ånger.


Jag fattar inte hur vissa människor som man verkligen avskyr kan påverka ens liv så mycket som vissa gör. Jag pratar om sånna människor som jag inte vill ha något att göra med, de som man inte vill titta på, prata med, ha i sin närhet, inte vara i närheten av sina vänner, sånna människor som man inte vill veta om att de existerar. De som man önskar aldrig kommit in i ens liv, de som man på varje sätt försökt undvika sedan de olyckligtvis dök upp.

Visst, jag överdriver säkert. Mitt liv skulle fan varit så om den här personen aldrig kommit in i det, och det kan jag säga med alla säkerhet. Jag har aldrig önskat att någon ska bli så sårad som jag gör nu med den här personen. Har ända sedan jag lärt känna dig glatt mig åt varenda gång något olyckligt skett dig. Jag vet att jag låter som en hemsk människa nu. Men faktum är att jag tål verkligen inte dig. Visste från allra första början att du var problem, och du har inte bevisat motsatsen sedan dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback