Axeleriks

2008-11-06 @ 20:39:02

Äntligen är jag klar med den dära jävla skit samhällen, eller iaf med G-delen, vilket var det allra jobbigaste. Ska ta och läsa igenom det imorron ordentligt och kommer troligen hitta en massa fel, vilket kommer göra mig på uruselt humör. Nu har man iaf den roligare delen kvar att se framemot.

Är på ganska bra humör just nu så funderar på att börja skriva biologirapporten.


Måste bara berätta att vi har den skönaste läraren som finns, Anders Toll. Det är få lärare som kan få sina lektioner så roliga som han.

Just, har glömt att nämna den stora nyheten. Har ju haft planer på att byta efternamn till Filgren när jag fyller 18. Så är inte fallet, idag på rättskunskapen kom jag och Karolina på den utmärkta planen att byta efternamn tillsammans. Vi kom då fram till det nya, vilket är Axeleriks. Helt jävla perfekt! Så om några månader kommer jag bli Jenny Axeleriks. Längtar!

Längtar också tills Karro ska gifta sig med sin Mr. Ericsson. Då får du inte glömma att bjuda Anders Toll!


En annan glad nyhet jag kan berätta för er alla är att jag nu tror vad jag ska göra efter gymnasiet. Fick hem en katalog från Uppsalas universitet, och fann nästan det programmet med en gång. Kändes så rätt när jag läste om det, det är precis det som jag är intresserad av och vill arbete med! Men vill helst inte plugga i Uppsala, så ska försöka hitta den på närmare håll.

Hahaha, berättade nyss för mamma om våra planer och frågade om hon kunde lista ut vad vi skulle heta. Det första hon frågade vad var den andra killen på hockeyn hette. "Josefsson" svarade jag osäkert. "Men då är det väl Fison" svarade hon bestämt. När jag sedan sa att det var Axeleriks gjorde hon världens grimas och sa att Fison lät bättre. Men, men, har jag någonsin bryt mig om hennes åsikt?

// Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback