Programdag@skansen.

2008-05-12 @ 16:35:59

Jag lyckades faktiskt gå upp inatt! Är riktigt stolt över mig. Vaknade av väckarklockan halv ett, gick då upp och såg två perioder med bror. Men efter andra gick vi båda till sängs för att fortsätta kolla där. Jag somnade nästan på direkten och vaknade sedan vid halv fem av Bengt-Åke Gustafsson ljuva stämma.


Mobilen ringde sedan klockan sju, men gick inte upp förens kvart i åtta. Åt frukost, gjorde mig i ordning och åkte sedan till Skogås för att möta upp några från klassen.


240721-316

Skansen var faktiskt rätt så roligt, förutom vädret och de första två timmarna. Gick sedan runt med Johanna, Anna & Challe och tittade på djuren. Challe är verkligen en djurvän. Först blev hon rabies smittad av en älg, sedan blev hon attackerad av en kanadagås. Får inte heller glömma bort att hon var världens player med djuren. Hon försökte strula med tre getter och en påfågel, varav hon bara lyckades med en get. Anna strulade också med en get medan Johanna gjorde något som jag för tillfället inte kommer ihåg. Själv gick jag runt och tittade på alla otroligt gulliga barn som var där idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback