kommer inte på någon.

2008-05-22 @ 07:36:41

Idag vakande jag tio i fem och höll på att gå och göra mig i ordning för skolan.
Gick och la mig ganska tidigt igår, eller gick och la mig för att titta på fotbollen. Men det blev inte så mycket tittande. Låg istället och messade med Karin och Schalle. Fick reda på en hel del saker, Karin tex. vill inte veta i för väg om jag planerar att ta självmord, för hon kommer inte kunna sova isf. Schalle skulle iaf vilja veta så hon skulle kunna stoppa mig. Fick upp en bild i huvud där hon knutit fats mig i ena bordsbenet och tvingar mig att sjunga lilla snigeln. Snälla, missuppfatta inte det där.
Somnade innan andra förlängningshalvleken drog igång. Nr jag vaknade hade man fått två mess från Karin, i ett av dem frågade hon om Chelsea var de blåa eller röda, och då hade hon tittat på matchen i minst en halvtimme. Jag visste det redan innan, men den frågan dumförklarade henne verkligen.


Fick reda på för en halvtimme sedan att United vann. Grattis? Bryr mig inte så egentligen, gillar inget av de lagen. Men fan vad glad jag blev när Ronaldo brände sin straff.
Det är iaf skönt att man inte ska spendera så mycket tid i skolan idag, och att jag bara har två lektioner med Karro. Ska försöka undvika henne, annars kommer hon troligen tjata om matchen hela tiden.

image338
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback