"Jag tror jag är Jennys trognaste vän."

2008-05-28 @ 18:31:55

Det är konstigt vart tankarna kan flyga iväg ibland. När jag satt och tittade på reklamen som rullade på tv för att ta en paus från de äckliga andarna så dök plötsligt ett minne upp i huvudet. Eller minne vet jag inte riktigt om man ska kalla det. Hur som helst spelade en sekvens från i lördags upp och Jonnas ord ekade i huvudet.
"Jag tror jag är Jennys trognaste vän."
Tänkte inte så mycket på det hon syftade på då, sa bara att vi alla var så löjliga då, vilket jag tycker. Men om sanningen ska fram Jonna, så är det troligen sant. Du är nog den trognaste vännen jag har, iaf den som verkligen har bevisat det. Det jag gjorde mot dig, kan jag inte make it up for you (kom inte på den svenska översättningen just nu). Har sagt det förut, men det är sant. Jag ångrar verkligen att jag gjorde det, att jag skötte det på det sättet som jag gjorde.  Om jag kunde spola tillbaka tiden skulle det vara en av de sakerna som jag skulle ändra på.



Du är min trognaste vän, ja det tvivlar jag inte en endaste sekund på. Du vet redan hur mycket jag älskar dig och vad det är med dig som gör dig så jävla unik. Du är JB, man vet alltid vart man har JB.
Jag är så jävla glad att jag fortfarande har dig kvar som min vän. Du betyder så sjukt mycket.

Älskar dig min psykopat.

Kommentarer
Postat av: Jonna Ahvander

Jag älskar dig!

2008-05-29 @ 20:43:25
Postat av: Jonna Ahvander

Jag älskar dig!

2008-05-29 @ 20:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback