Grattis Russia.

2008-05-18 @ 22:17:02

image189

Har precis tittat klart på VM finalen.

Satt och hoppades på straffar, bara för att. Men det kändes ändå som jag höll lite mer på Kanada.

Grejen är den att de två allra värsta lagen för min del möttes i finalen. Om det hade gällt några andra lag så hade jag lätt kunnat bestämt mig för vilket lag som jag skulle hejja på. Om det varit Kanada - USA hade jag lätt hållt på USA. Ryssland - Finnland, utan tvekan Finnland.


Jag har verkligen något emot bägge lagen.

Har byggt upp ett litet anti mot Kanada efter J-VM och Wikegårds hatkupp mot dem. När det gäller Ryssland så avskyr jag verkligen deras coach. Kan nästan sträcka mig till att han är topp fem (med fiksen inräknad där) på de personer som jag stör mig mest på.  

Men nog pratat om hockey nu. VM är över och därför kommer det troligen gå fram till jul innan snacket om hockey drar igång igen för min del. Längtar verkligen till J-VM.


Nu över till det vardagliga. Det blev inget mer plugg. Eller jo, en snabb genomgång av scortumen. Men inget mer. Fann ingen ork till något mer, och förklaringen kanske är att jag börjar bli sjuk igen.

Hade feber för en timme sedan ungefär, men känns som den försvunnit nu. Om jag nu absolut måste bli sjuk den här veckan så får jag bli det på tisdag och torsdag, de andra dagarna är heliga.


Ska nu försöka hitta något bra på tvn, längtar efter den nybäddade sängen. : )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback