UNDERBART!

2008-06-21 @ 22:17:26

Har märkt på den senaste tiden hur jag ganska desperat har försökt att hitta nya band/artister att lyssna på. Don't get me wrong, Brian kommer alltid vara number one.

Har nu under den senaste tiden börjat lyssna allt mer på Nickelback. Jonas Brothers är även några som jag fått upp öronen för. Detta har gjorts i hopp om att hitta några nya favoriter, men de har inte riktigt slagit.

Anledningen till detta musikbyte är att jag har hört inom ryktes vägar att Westlifes uppehåll i ett år som de snart/har inlett inte är ett uppehåll utan slutet deras godbye till den branschen.


Brian McFadden

Tre glada nyheter som jag kan dela med mig av är iaf att Brian bör ha släppt sitt album Set in stone i Europa nu. Ska ut på tisdag och leta efter det.

Den andra glada nyheten är att jag för ett tag sedan läste någonstans (från en säker källa) att Drake Bell ska släppa sitt tredje album någon gång detta år (kommer inte ihåg exakt när). Om det är någon som råkar ha hans första album Telegraph så skulle jag bli mer än överlycklig om ni ville dela med er av den skatten.
Den tredje och sista nyheten rör även Drake. Tydligen ska de göra ytterligare en Drake & Josh film som ska släppas detta år, troligen senare runt jul, eftersom den heter Drake & Josh - best christmas ever.
LÄNGTAR!
Kim hälsar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback