Sverige, Sverige, Sverige, ni rockar fett, ikväll vinner ni lätt!

2008-06-14 @ 16:58:21

image189

Haha, tror inte riktigt det. Men hörde på radion och började asgarva.

Var inne i Kungsträdgården med pappa idag. Vilken stämning det var. Fullt med människor i Sverige tröjor, en och annan spanjor sprang runt där. Sedan var det en kille som kom gående sprakandes på boll med spanska landlagsupsättningen på sig, peruk och med en megafon som han skrek en massa saker på spanska i. Han försökte troligen föreställa Puyol.


Shit, börjar jag bli riktigt nervös. Har haft funderingar om resultatet hela dagen, men inte lyckats bestämt mig än. Allt beror på vad som sker de första 20 minuterna. Gör Spanien mål, är det kört för Sverige ... annars kan det gå hur som helst.

Har även bett till gud att Fabregas inte ska spela. Kommer skifta från att förbanna de spanska spelarna till att hylla och önska att Fabregas storspelar.

Blev iaf skit glad när jag hörde att Elmander skulle spela. Men tycker att de borde sätta honom på topp och Sebastian Larsson på kanten. Sen när det är runt 20 - 30 minuter kvar slänger man in Zlatan som en joker så han kan trixa och trolla med bollen. Har han ju lyckats förut på sådan kort tid.

Jag fortsätta analysera hela kvällen lång, men ska nog försöka avsluta inlägget nu. Det kommer bli en oerhört rolig match tär jag ganska säker på, och förhoppningsvis så bli resultatet bra för Sverige.

Kim hälsar!

Kommentarer
Postat av: RebeccaaSv

Får hålla tummarna nu för sverige! Dom ska klara detta! :)

2008-06-14 @ 17:04:31
URL: http://rebeccaasv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback