Lunes.

2008-01-14 @ 16:54:54
Kom alldeles precis hem, ska föröska sammanfatta denna dag lite kort. Vilket man aldrig lyckas med.
Dagens "intressanta" händelser skedde inte förräns under och efter Mattelektionen, med undantag från händelserna då Karin gjorde bort sig och när en kille vinkade till Namtal två gånger. Hon flippade ut totlt och det hela slutade med att hon bad Johan Järver att slå ner honom. Ja, hon tog det helt enkelt inte på det sättet som killen hade hoppats på.

På matten idag började vi med matte B, skit tråkigt! Satt och messade med Challe (Schalle). Carro friade till mig, och eftersom jag inte ville krossa hennes hjärta genom att säga nej ... så sa jag inget alls. Mickis satt som vanligt och babblade på om allt och inget mellan himmel och rymden. Hon fick bland annat ur sig att hon ville spela in mig när jag gör något allavarligt som tex diskutera växhuseffekten coh sedan lägga ut den i sin blogg. Vad man nu kan tycka som är det roliga med det. Sedan skrev hon också något om min kontaktannons i sin blogg, ska in och kolla snart. Hon funderade också över Carro's sexuellaläggning. Nu kommer jag inte ihåg något mer som sades under den lektionen, men jag kan lova att det avr mycket mer saker och värre än de jag nänmde. Det sista som Mickis tex tänkte på.

Eftersom engelskan var inställd och matten slutade precis när min buss gick så tänkte jag gå med Anna på hennes väg, och sedan ta bussen därifrån. När vi började närma oss insåg vi att vi hade fem minuter på oss innan min buss skulle gå. Vi ökade farten, men det hjälpte inte. Missade bussen med en halvminut eller så. Precis när man kom fram till busshållplatsen kom Mingis och Namtals buss, efter ett kort samtal med dem så fick ajg följa med Mingis hem för att spendera ungefär 20 minuter i hennes hem.
När vi hade satt oss ner i soffan så sa Mingis "Det är så här det ser ut hemma hos kineser." Ja, det var verkligen fascinerande att se. Sedan fick jag se ett kort på Bob för ett år sedan. Jag säger bara ... han var så söt

Nu ska man snart äta för att sedan titta på Stolthet och födom. IBM,man.
Kommentarer
Postat av: karin

hahahahahahhahaha kan verkligen tänke mig en speciell mingis min som hon hade när hon sa att såhär der det ut hos kineser ;D xD

2008-01-14 @ 19:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback