Lisa ska sova nu. (:

2008-01-08 @ 20:14:43
Nu har jag kommit på mitt nyårslöfte! Jag vet, det är lite sent för det, dessutom har jag redan två st, som jag för övrigt vet att jag inte kommer kunna hålla. Fattar inte heller varför jag just ska ha det som jag nyss kom på heller, eftersom jag vet att det kommer brytas redan immorron. Men men, då kommer man iaf kunna säga att man försökte. Hur som helst har jag nu bestämt mig för att räkna matte, VARJE DAG! Spelar ingen roll om det blir tjugo eller två tal, ska åtminstonde göra ett varje dag. Skit trist, jag vet. Men jag behöver det verkligen, resultaten jag har fått får mig verkligen att skämas! Känns som jag har en rikitg anledning till att hoppa framför tåget nu.

Ska bara tillägga att Lisa, som är sjuk, ska gå och lägga sig nu. Så gulligt, och skönt! Önskar att jag också kunde lägga mig nu. Men såklart kan man inte göra det, har pedleden att göra. :/
Har sovmorgon imorron, igen! Fast imorron är den längre, så skönt. :) Dagen kommer kännas helt onödig. Har spanska första lektioen som kanske är tråkig, men helt smärtfri, sedan har man lunch och efter den en jätte kort svenska lektion på drygt 40 minuter. Sen missar man precis bussen eftersom svenskan slutar fem minuter innan den går. Får då vänta en halvtimma på nästa... om jag inte åker till farsta och går hem. Men det tror jag knappats att jag kommer göra.
Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

Hej!
skulle vara jättesnällt om du kunde hjälpa mig med en sak... http://www.have2have.se/product.asp?product=3375

Vilka är snyggast? VITA ELLER SVARTA?
(svara i bloggen, tack) kram!

2008-01-08 @ 20:25:37
URL: http://FLORENNZ.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback