Karin, är en speciell liten person.

2008-01-23 @ 21:19:01
Sitter just nu och pratar med Karin, kan inte direkt påstå att det är speciellt givande. Mongot har varit på öppet hus i sin skola och varit guide. Det gick väldigt bra påstår hon, men efter det hon ahr berättat så kan jag inte säga att jag håller med. Hon har bland annat berättat om sina misslyckade försök att beskriva vägen för folk, då hon upptäckt att hon inte kan skilja på höger och vänster. Hon påstår också att folk frågade om hon gick i trean på gymnasiet. Det fick mig att börja asgrava och efter två sekunder låg jag på golvet. Där jag låg kvar i kanske en kvart innan jag kunde kontrollera skrattande, så jag kunde reda mig upp.

Nu babblar hon på om en massa shit som jag inte lyssnar på. Bland annat om hur hon går och spottar, att hon litar på mig, att hon är ensam hemma och att hon ska sätta på sig mössan. Sen babbalr hon ockås på en hel del om hennes kärlek, Stille, även känd som ***** d eyes.

Karin, du vet att jag älskar dig. <3

image75


Kommentarer
Postat av: karin

hahahaha men man lär sej ju :D

VVVAAAHH?!?! haha Jenny släpp Stille-Stig-***** d eyes. Det ÄR inget mellan oss. Har ALDRIG varit nått mellan oss och kommer ALDRIG bli nått mellan oss :D älskar dej :D

2008-01-23 @ 22:44:59
Postat av: karin

....älskar Jenny asså... bara för att undvika misstolkningar av vad jag säger HOST*JENNY!

2008-01-23 @ 22:45:45
Postat av: Jenny

Hahaha, visst visst... vi säger väl så.
Vad tyckte du om bilden då? Jag tycker att den är riktigt ... mobbad.

2008-01-24 @ 07:06:59
URL: http://jennhe.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback