IBM, man.

2008-01-07 @ 16:35:23
Dagen som verkar bli den hemskaste av de hemskaste förvandlades till nog av de bästa. Ja, skolan är faktiskt en underbar plats ibland. Det låter hemskt, men sant. Allt började med att en viss Mengmei hade sovit över hos en kompis. Eftersom hennes vän inte börjar skolan förens imorron så kom hon på idén att de skulle vara vakna hela natten, vilket Mingis inte sade nej till. Inte direkt en av de smartaste sakerna du gjort Mingis. Hur som helst kan man lugnt påstå att Mingis var trött idag.
 
Som första lektioen hade vi svenska, både Mingis och Anna hade läst ut boken så de hade väl ingen direkt uppgift att göra. Så de satt bredvid mig och Carro och störde oss i vårat läsande. Anna började precis som Karin brukar, att babbla på om sitt liv, de verkar inte tro att vi andra människor tycker att det finns intressantare saker än just det ämnet. Hon börjde babbla på om sina betyg och om att hon kanske skulle kräva sina föräldrar på pengar eftersom hon tydligen var väldigt nöjd med dem. Helas betygssnacket avslutades med att Anna kom fram till att hon troligen bara skulle få ett G i datakunskapen, eftersom hon trodde att Jorge skulle säga "Du skrev väldigt bra på proven, men du är tyvärr för ful för ett MVG" Ja, om han nu sa det så skulle iaf jag inte klandra honom, vilket jag ockås lät Anna få kunskap om. Sedan gick pratet vidare, och eftersom Anna redan börjat med att tracka ned sig själv ville inte vi andra, jag och Mingis, vara sämre så vi fortsatte glatt med det. När Anna lite senare kom in på samtalsämnet som man verkligen kan somna till, hennes liv, så dök även dagens citat upp. Jag tror nog inte att det räcker med dagens, det är lugnt veckans, troligen månadens ... kan även vara med och fajtas om årets citat.
Hur som helst så berättade Anna om när hon och hennes kompis, tror det var Antonia, hade träffats en dag. Hon berättade om hur de hade suttit ner och filosoferat om livet, då avbröts utav Mingis som ställde henne frågan "Vilket liv?" Ja, men kan faktiskt undra det.
Resten utav konversationen gick mest ut på att Anna och Karin är rätt så lika, och flera gånger sa jag att jag faktiskt tyckte synd om Anna, eftersom hon verkar sakta men säkert ta över Karins roll i skolan. :/

För att göra detta inlägg så kort som möjligt nu så ska jag bara säga att denna dag var verkligen rolig! Anna, Mingis, Karro och Aho ... sjukt rolig! Tack så mycket för alla härliga skratt. Mingis, lyckats du inte sova inatt så ska jag bara säga dig en sak ... vad var det jag sa? ;)

IBM, man
!
Kommentarer
Postat av: karin

hahahhahhahahahahahhahahahahaah klockren mingis!
(A)

2008-01-07 @ 18:33:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback