en "liten" olycka.

2008-01-30 @ 20:20:32

Nu är det så att jag nyss kom på att jag glömt berätta Carros favorit historia för idag.
Vi slutade en halvtimma tidigare idag från historian eftersom Gunnar inte verkade speciellt nöjd med vårat arbete under hans frånvaro. Så istället fick vi en läxa tills på fredag, men det var inte själva historian jag ville förmedla.
Eftersom vi nu hade en ännu längre rast än vad vi brukar, vi hade 1½ timmes rast innan spanskan istället för en timma, så kan jag säga att vi ännu rastlösare än vad vi brukar. Så vi hamnade efter ett tag i biblioteket, där jag satte mig vid datorn för att ta reda på vilka aktiviteter man kan välja på friluftsdagen. Carro som hade köpt en te ställde sig bakom mig, med muggen i handen och Namtal stod på andra sidan.
När jag hade redogört för allt man kunde välja så kände jag rätt som det var något konstigt på min höger skuldra. Jag reagerade inte så mycket först, men när jag sedan kände hur det började bli varmt, riktigt varmt, så började jag undra. Då förstod jag på direkten att det var Carro som spillt te över mig, lite halvsurt sa jag med hög röst "Carro!" Men Carro som redan fattat vad jag syftade på skrek på Johan Järver, som precis passerat oss. Tydligen så hade han stött till Carro när han kom in i biblioteket, omedveten om vad hon hade i handen. Jag hade inte innan känt av tempraturen på det dära te:t innan så blev jag ännu surare när jag kände hur det bara blev varmare och varmare så tittade jag surt på Johan och sa "Tack så mycket." Sedan reste jag mig upp och tog emot Johanss vad man kan kalla patetiska och mycket oförlåtliga ursäkter och sedan gick vi till media korridoren för att tvätta bort lite, eftersom jag fick det i håret.

Just det, jag får inte heller glömma det som Carro anser var allra viktigast, nämligen hennes reaktion när det skedde. För när det väl hade inträffat och jag äntligen kommit på vad som skett så skrek hon efter Johan Järver "Är du helt dum i huvudet?" Ja, det var den allra viktigaste delen för Carro.
Vet inte om jag inbildar mig bara men det börjar göra ont där nu igen ...

Så hoppas nu att du är nöjd Carro, skrev om det ... precis som du ville.

Kommentarer
Postat av: Carro

hahaha XD jo,jag är jättenöjd..men jag han skriva om historian innan i min blogg :D...Min reaktion rockade för att vara jag. det var utan tvekan det taskigaste jag har sagt till en vuxen (förutom mina föräldrar) :D, jag börjar bli en cooling ;P

2008-01-30 @ 21:35:25
URL: http://caarooliines.blogspot.com/
Postat av: Kim

Haha, jag såg det där! Jag blev värsta chockad när Carro sa det. Jag vet inte vad som har tagit åt flickebarnet.

2008-01-31 @ 21:46:31
URL: http://kims.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback