"en ensam romans"

2008-01-28 @ 20:06:35
Karin, det första som hände när jag loggade in på msn var att jag såg att hon var online. Sedan kunde jag inte hålla mig för garv och skrattade i säkert tio minuter innan jag lugnade ner mig.

Är så otroligt sjukt trött. Har räknat matte två timmar idag igen, och det var inte kul alls. Het ett cp-prov imorrron som jag inte kan, så kommer bli tvungen att plugga varenda ledig stund imorron. Dessutom har jag en och en halvsida i matteboken som måste göras imorron på mattelektionen.  Troligen så hinner jag med en tidigare buss, eftersom provet är sista lektionen. Förhoppningsvis så klarar man sig ganska bra om man kan citaten, för de kan jag. Det jag inte kan är årtalen, får väl flumma ut hur mycket som helst för att kanske kunna få lite "smörpoäng". Men tor inte ritkigt att Sara är en person som faller för sådant. Efter provet gäller det iaf att komma hem snabbt, eftersom jag då har ytterligare en sida i matteboken som måste göras och pluggas in.

Seriöst, jag kan inte sluta skratta åt det. Snacka om att vara efter.

Har bestämt mig för att jag ska lägga mig rirkigt tidigt idag. Fast de dagarna som jag påstår att jag ska göra det brukar alltid sluta med att det blir senare än normalt. Hoppas verkligen att det blir som jag tänkt idag, behöver verkligen en god natts långa sömn.  
Fan, kom precis på att jag har svenskan att skriva. :/

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, jag tycker ärligt talat synd om dig Karin. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Okej, jag vet att jag lovade att inte skriva något, men fatta vad jag garvar åt det. Det är ju roligare än att folk frågade om du var en trea, roligare än oboypulver och roligare än "beviset" :'D

image82
Mingis, jag trodde att det var du och jag mot Anna. Men efter det du gjorde mot mig idag så började jag fundera om jag skulle säga upp våran vänskap. Men efter noga övervägande så har jag kommit fram till att alla kan göra misstag.
Kommentarer
Postat av: karin

haha :) bra att nån har kul åt det! ;D:D:D:D

2008-01-30 @ 10:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback