Blä dag.

2008-01-31 @ 07:47:32
Sitter just nu och söker på lite olika vidoer med NFL på youtube. Shit, kom precis på att jag lovat Karin att skriva en ordbok. Men det får väl bli idag innan jag läst engelskan.
Ja, snart är det dags att transpotera sig till skolan. Idag har jag bara tråklektioner. Svenska, matte, fysik, och cp. Tycker det är riktigt synd att vi fick L.O i fysik, fysik är ju faktiskt ett roligt ämne ... men inte med honom som lärare. Jag har egentligen inget emot honom, men han är så fruktansvärt seg och verkar ha stora problem med kontrollera en klass. Som Mickis sa i tisdags, "Hur kan han ha blivit en lärare?" Haha, i tisdags. Får se om Mickis är lika hyper idag som hon varit de senaste lektionerna.

Idag måste jag verkligen till farsta, men ahr ingen att åka dit med. Det är ett litet problem, men plikten kallar. Får väl åka själv då, japp så modig är jag. : ) Sedan ringer jag pappa och ber honom att hämta mig på vägen hem. (a)
Ja, det är nog ungefär så min dag kommer se ut.
En massa tråklektioner. Förhoppnigvis så kommer spanskan blir rolig, den brukar vara det med de underbara människorna som man har lektion med. Sen är det matteprov! Känndes skit bra ända fram tills igår, nu är jag faktiskt lite orolig.
Sedan är det fysik och sist men inte minst, och absolut den tråkigaste och längsta lektionen, är det latin. Sedan bär det av till farsta.

Jävlar vad jag kan babbla på om ingenting. IBM, man.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback