Aj aj aj, mitt huvud.

2008-01-21 @ 16:17:30
Kom hem för någon halvtimma sedan med en sprängande huvudvärk. Men det börjar lätta nu efter mackan som jag nyss åt. :) Ska nu försöka börja på pedled uppgiften med Challe via msn. Tanken var att egentligen göra det i skolan efter vi hade slutat, men eftersom det uppstod ett litet problem så sket det sig.

Ska försöka kortfatta dagen så fort som det går. Som ni vet, om ni läst mitt inlägg innan, så ställdes svenskan in. Det betydde mer än två timmars håltimma innan vi skulle ha spanska. Eftersom man då är i skolan så finns det itne mycket att göra, men snälla Anna bjöd hem mig till sig så det var bara att tacka och buga ... eller kanske niga. Åkte hem till henne, på vägen dit fick vi prata med Karin ett tag, och hemma hos Anna åt vi och kollade på Annas stora idol. Killen i den rosa morgonrocken.
Efter det hade vi spanska som gick som vanligt smärtfritt. Kom precis på att jag glömde spanska böckerna i skolan, så läxan får jag göra imorron. :/ Sedan hade vi matte. Var jätte trött och orkade inte ens läsa ett tal, något som jag faktikst brukar göra ... för att sedan skita i dem. Roade mig genom att kladda lite i boken och få se Mingis bilder som hon ritade. Hon kluddrade lite på mitt papper och fick det till en sak och sedan var det kört. Vad hon än ritade så fick hon det till samma sak.
Sista lektionen var engelska. Vi skulle då redovisa och var riktigt nervös inför det undet hela dagen. Men strax innan så kände jag inte av det och intalade mig själv att det skulle gå bra. Precis innan vi gick upp fick vi reda på att vi inte alls skulle framföra det på det sättet som vi skulle, vilket gjorde att vi fick improvisera. Men det var bara bra, för det var mycket lättare.

När man väl satta sig vid datorn efter man kommit hem fick man även reda på att man inte får vara glad åt allt som glädjer en. Fråga Carro.
Ska jämföra svar nu, usch. IBM, man.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback