Tack Karin!

2008-02-08 @ 17:34:49

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Åt middag och sedan började jag lyssna på musik.
Skolan idag var inte så märkvärdig, förutom några saker som jag nu ska nämna.

Historian var som vanligt lång och tråkig, men man orkar bara för att Gunnar är så speciell.
Efter historian fick man en present. Så gulligt. Tack så mycket Anna, Mingis och Challe! Blev jätte förvånad faktiskt. Sen blev det bara pinsamt, hatar att öpnna presenter inför folk. :/
Sedan hade vi fysik som man knappt kunde stå ut med. L.O blir ju bara värre och värre! Så jävla petig och BLÄ! Tyckte synd om han här om dagen, men nu vet jag fan. Idag visade han att han är allmänt störd.
Efter det sprang vi till lunchen för att hinna äta på tjugo minuter, stackars lilla Anna hon hann inte ta mat. Så hon tiggde av oss andra. :/ Sen hade vi engelska, Marit som aldrig brukar ställa några frågor till mig var på mig hela tiden idag kändes det som. Det värsta var att jag bara kunde besvara en ev hennes frågor eftersom jag inte läst hela kapitlet.  
Sedan var det pedled prov. Det gick faktikst bra. Har dock fortfarande ont i ena fingret efter allt skrivande. Efter det blev man tvingad att rinag Karin. Det enda hon ville var att meddela att någon fyller år imorron, och efter ett tag kom hon också på vem det var. Smarthuvud dära.

Nu sitter man och försöker planera ihop en kväll med Challe som ska bestå av bowling och kanske lite mer skojjigt. Aja, man får väl se hur det slutar. ( :

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback