Sockerkicken

2008-02-07 @ 16:46:08

Ingen Drake & Josh förens jag pluggat pedled. Så lyder dagens budord.

Ska försöka att sammanfatta denna dag väldigt kort. Det började med en svenska lektion som man inte gjorde ett skit på. Sedan var det en lång, lång rast till spanskan som spenderades genom att göra engelska läxan. Spanskan var som vanligt slapp och vi gjorde inte mycket. Matten var också som vanligt helt ointressant. Fick tillbaka omprovet jag gjorde förra veckan och det hade gått bra. Hade dock gjort en massa slarvfel.
Sedan hade vi fysik. Tycker faktiskt riktigt synd om L.O, han måste ju vara handikappad på något sätt. Han är så speciell, och itne på ett bra sätt.

Innan latinen så köpte jag och MIckis varsin läsk, något som verkligen var ett misstag för sedan drabbades vi av sockerkicken. Mickis hade en teori om att Sara favoriserar eftersom hon är lärare, efter dagens lektion som vet vi att det är inte oss hon favoriserar. Kan säga att det var en flumm lektion rakt igenom.
Lektionen började med att vi bägge två hoppade på Sara och tjatade om att vi skulle få översätta en text som vi kunde få göra hemma. Men hon vägrade, istället fick vi sitta i klassrummet och översätta en "svår" text. Vi blev klara sju minuter innan bussen skulle gå så det vara bara att stressa. Vi hann med bussen gott och väl och vårat humör ändrades inte fast vi satt på en buss i allmänheten.

När jag väl kom hem så var det en befrielse, tror bara Mickis fattar ... hon ens hon gör det. Hmm, jag tror jag ska skaffa en likadan väska som henne.


När jag kom hem fick jag även svar på min fråga som jag ställde Johanna i Onsdags. Det var på vägen ut som jag fick syn på den dära skylten som alla lärare verkar gilla att skriva på. Det stod något i stil med att det skulle hållas samtal på torsdagen för de som ville med tanke på vad som hände i Måndags. Det stod även att både rektorerna skulle vara där. Fick en känsla av att något riktigt stort hade hänt och frågade Johanna som knappt verkade bry sig. Idag när jag kom hem så såg jag ett brev som var adresserat till målsman för Jenny. Så jag öppnade och läste det. Tydligen så blev en kille från min skola grovt misshandlad precis utanför entrén i skolan i måndags runt tre tiden. Det sjuka är att jag själv slutade tjugo i tre den dagen och går från skolan runt fem i tre - tre tiden och jag såg ingenting alls. Vad jag kommer ihåg så var det inte en enda människa där.


Aja, nu ska jag plugga pedled. IBM, man.
Just det Mickis kom idag på ett namn som faktiskt konkurrerar lite grann med Filgren. Axelsnodd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback