Sista veckan imorron!

2008-02-17 @ 20:20:22

Okej, jag kanske överdrev lite grann när jag sa att jag skulle kunna hinna med både svenskan och engelskan om jag jobbade effektivt. Men jag hade definitivt hunnit med en. Om jag som sagt hade jobbat effektivt, vilket jag inte gjorde så jag hann inte ens med halva engelskan.

Jag längtar faktiskt till den här veckan, ja om man bortser från proven och talet som ska hållas. Cpläxan och engelskaläxan. Så egentligen så ångrar jag mig i samma sekund som jag säger det, men grejen är den att veckan kommer gå så fruktansvärt fort. Måndagar och tisdagar går alltid fort av någon konstig anledning. Likaså med onsdagar, men då har vi ju också kort dag. Sedan är det torsdag och det betyder friluftsdag, CURLING! Ska bli skit kul, det är en sådan sak som jag velat prova på under en längre tid utan att veta om det. Sedan är det bara fredag kvar, och den är lång ... men man klarar av den ganska lätt med kunskapen att det är fredag och helg. Vilket betyder att denna fredag troligen kommer vara ännu bättre eftersom det blir sportlov.
Har nästan hela lovet uppbokat med saker som ska göras, tror helt ärligt att inte ens hälften kommer genomföras. Men jag hoppas verkligen att planen med Karin genomförs.

Ska duscha nu. WOSHA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback