Första dagen i sista veckan.

2008-02-18 @ 08:19:04
Måndag, och det betyder som vanlgigt att man är tidig till skolan. Finns ingen här man känner än, förutom Carro och Sinem men de sprang som vanligt iväg.
Idag vet jag med alla säkerhet att Jennie och Lisa lever, eller jag vet iaf att deras mobiler lever. Men Karin svarade inte på mitt sms, som vanligt. Tror att jag ska skälla ut henne nästa gång vi träffas ... och sedan misshandla henne som jag lovat. Den dära tönten svarar inte på mina sms men om jag skriver från Anna's mobil så gör hon det. Nej, jag fattar inte vinken! Det finns ingen vink att fatta, förutom att Karin försöker spela cool.
Har fortfarandde inte bestämt mig helt om vad jag ska agrmentera för på svenskan, men måste göra det innan slutet av skoldagen. Sedan måste jag hem och börja skriva på det dära talet, kom på att jag har rehab imorron så jag kommer knappast ha tid för tal då.

Usch, jag har matte prov idag. Kollade nyss på fronter och om det som står där stämmer så har jag pluggat på typ dubbelt så mycket än nödvändigt. Men om man ser det från den positiva sidan så är det vi ska ha prov på idag isf det som jag kan. Hoppas det går bra, om det inte gör det så ska jag åka till Trångsundsskolan och bränna Henrik på bål.

Nästa vecka är det lov! Ska bli så underbart skönt!
Nu börjar folk komma så ska sluta blogga. IBM, man.
Kommentarer
Postat av: Diana

Då är vi två om att inte har bestämmt sig inför talet ^_^hihi

2008-02-18 @ 09:07:04
URL: http://bittrasanningen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback