Har så in i helsike ont i magen.

2008-12-04 @ 22:04:15

Är hur hungrig som helst, trött och har värk i hela kroppen. Men FY FARAO VAD ROLIG DAGEN VAR!

Den började under KKT, då vi skulle gå till en datorsal för att kolla på några sidor. Dum som läraren är så tar han närvaron innan vi går dit. Såklart sticker man. Så efter att vi fått lekt agenter på uppdrag ett tag i kopieringsrummet så var kusten klar och friheten var inte långt borta. De få minuterna som detta utspelade sig under gav oss en riktig kick.

När vi väl kommit fram tillgullmars, ätit och sånt så råkade vi ut för inte pinsamt, men en aningen udda och lite annorlunda situation som inte uppskattades. Kan säga att allt utspelade sig vi Nisseverkstaden och upprepades två gånger till efter första incidenten.


Efter att vi suttit ett tag på våra platser, som vi för övrigt satt på hela matchen, så fick vi sällskap av två flickor. Varav en Karro inte tålde. Det dröjde ända till tredje perioden innan det sprack totalt och vi inte längre kunde hålla oss. Så det blev lite hånande som hon troligen uppfattade. Men det var inte det roligast. Nej, det var till och med roligare när Karro satt och planerade hur hon skulle lägga in stöten på en jätte fin kille. Efter att hon vänligt gett mig tillståndet att ta hans cola när de strulade tystnade hon, eftersom jag upptäckte och informerade henne om att killens far och bror stod bredvid henne. Men kvällen var inte slut där. För att inte skämma ut oss alldeles för mycket och mer än vad vi gjorde idag så ska jag bara säga att väntan på våra föräldrar var bäst. Skrattade så mycket att jag fick ont i magen, och lite utan som man får när man har träningsvärk och måste anstränga en muskel. Fy fan vad kul det var.

Ångrar lite att jag inte lät Karro lägga in stöten. Hade gärna haft en cola nu istället för fantan man dricker.

Får bara hoppas på att våra plener för mogondagen kommer gå som smort.
//Jenny

Kommentarer
Postat av: Aho

sv: eller hur! vill ha :'D

2008-12-04 @ 22:17:00
URL: http://alchera.blogg.se/
Postat av: Carro

haha vårat agentuppdrag var bäst :P...Cissi som var kvar på KKT sa att det typ vart strömavbrott sen så de fick gå..Han tog inte om närvaron igen iaf :D

2008-12-05 @ 13:58:51
URL: http://jagecaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback