flamingo

2008-12-30 @ 21:56:23

Har nu provat kläderna, kollat i katalogen och kollat på hockey. Alla plagg passade perfekt, och inget av det jag köpte idag ska lämnas åter. Vilket måste vara om inte den första gången så någon av de "topp 3, tredje, andra eller första" för att citera Wikegård.  Apropå Wikegård, fy fan vad jag älskar honom. Han är så klockren. Klockrenare människa finns verkligen inte!


När man läser olika bloggar så är det en sak som återkommer gång på gång. Utvärderingar på alla månader under detta år. Jag kommer inte ens ihåg vilken månad de händelser som skett under året utspelades sig i, orkar inte heller lägga energi på att ta reda på det och ännu mindre att utvärdera året som gått. Är det ett tecken på att livet varit för händelsefattigt eller bara ren lathet? Eller kanske till och med så att det sker så mycket roligt i mitt liv att jag inte kan lägga allt på minnet? Aja, man får väl ta och se det positiva i allt, för att återigen citera min svenska idol, Niklas Wikegård.


Funderar på två saker just nu, om man ska ta och städa upp på rummet så man istället kan fokusera på plugget imorron eller om man ska göra pappa sällskap i vardagsrummet och spela lite med Fabregas.

Får se vad som sker...

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback