FINAL NU!

2008-12-14 @ 16:05:50

Pluggandet gick väl sådär. Tyckte jag var jätte duktig som förstod allt och skrev ner så mycket om varje sak. Sen när jag tittade hur långt jag kommit så låg jag på andra stora punkten. Vilket betyder att jag svarat på 5 frågor utav 37 frågor. Så det gick väl inte så bra som jag hoppades på. Ska nu titta på bandyn som börjar snart och sedan jag gör försöka göra ett riktigt ryck med KKT.


Jag funderar på att anlita en sittrygg. Alltså någon som sitter på min rygg. Kom på under mitt pluggandet när jag skulle gå ut till köket för att fråga pappa om en sak att det är jätte skönt när man trycker något mot ryggen. Stod i dörröppningen med ryggen mot ena karmen och tryckte handen mot den andra. Det var hur underbart som helst.

Beslöt mig även under pluggandet att mitt dagliga träningspass ska dra igång igen nästa vecka, med andra ord imorron. Har nu haft alldeles för mycket plugg utan någon träning så nu ska man dra igång igen. Längtar också till nästa år då jag lovat mig själv att jag ska börja träna upp konditionen igen. Har märkt hur mycket jag tappat och skäm verkligen över den jag har nu.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback