Nästan hel rygg.

2008-08-20 @ 11:49:40

Sitter just nu och väntar på att mormor ska komma. Har lovat henne och mamma att följa med dem på en liten ... utflykt? eller vad man nu ska kalla det. Ska sedan hem och fortsätta med bränningen. Har redan hunnit zippa upp fem filmer och bränt dem och nu inne på 6-8:e filmen. Känner mig riktigt snäll och effektiv.


Ikväll är det premiär match för BSV. Mitt onda i ryggen är riktigt jävla envis och har inte försvunnit helt än, men det blev mycket bättre under natten. Så ska ut och testa springa lite för se om jag kan spela ikväll eller inte. Vet egentligen inte varför jag ska göra det eftersom jag redan vet hur det kommer bli. Efter några ruscher fram och tillbaka kommer jag inse att det bästa vore om jag inte spelade. Men eftersom jag är väldigt korkad på den fronten så kommer jag ändå spela. Så har det alltid varit och så kommer det alltid vara.


Tror även att jag ska försöka ta tag i mitt fotbolls sug nu på allvar. Men har ännu inte riktigt bestämt mig än om jag ska börja i Stuvsta med Helene, eller gå med Bella och Maria till Huddinge. Vet iaf att jag inte ska lyssna på Franci och gå till Skogås igen.

Ali <3 Bali

Kommentarer
Postat av: Jennie & Exxa

Vad snäll du är mot din mormor :)

2008-08-20 @ 11:54:47
URL: http://exxa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback