Gårdagens händelser.

2008-08-01 @ 10:11:21

Har precis gått upp och ska snart åka till farfar. Tänkte bara skriva några rader om gårdagen.

Förmiddagen gick åt till att vakna, ät frukost, springa runt och undra vd man skulle göra och sedan solning. Eftermiddag spenderades med Jonna och Cindy, det blev ett långt och blodigt risk.  


tönt. Bäst ... efter Dean.


Vid sjutiden tror jag det var, kom man hem till Mingis, där Challe och Anna också var. Det blev middag som bestod utav pasta sallad och kycklingfilé. Fick världens chock när Mingis hade en låt på sin mobil som jag faktiskt gillar (och som jsg inte snott från henne). Det var When you look me in the eyes, låten man lyssnar på nu. :)
Efter middagen kom Feven och det blev film, vi såg Cloverfiled. En rätt så bra film, om de hade resigerat lite bättre. Efter det tyckte Mingis det var jätte kul att slifta mellan valfri kanal och femman. Anledningen till detta var för att House of Vax gick där. Jag fick riktigt stora problem med den filmen. Såklart eftersom det är e skräckfilm, men det allra sötrsta problemet var att Jared Padalecki, mer känd som Sam Winchester spelade en av de idiot dumma ungdomarna som blev mördade. De få minuterarna jag såg satt jag hela tiden och blandade ihop hans karaktär i Supernatural, vilket gjorde mig väldigt förvirrad.

Usch, nu orkar jag inte skriva mer, ska väl leta efter lite frukost nu.

Kim hälsar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback