ELITEN IS BACK!

2008-08-28 @ 19:57:49

image189

Japp, det är det sant! Idag beslöt jag och Maria oss för att joina skolan tjejfotbollslag som kommer bildas snart. Allt kommer vara precis som förr, hon och jag på backen. ELITEN! Kommer vara minst lika bra som förr, på den gamla goda tiden.


Har faktiskt varit riktigt duktig idag vad det gäller skolan om jag får berömma mig själv. Trodde jag inte skulle orka med ett skit eftersom jag hade en sådan jobbig huvudvärk och halsontet vägrade att gå över. Men trots det tog jag ansvar och tig tag i mina studier. Skrev in alla anteckningar i rätt böcker och räknade sedan nästan alla tal som ska vara räknade till imorron.  Det kommer bli ytterligare en tidig läggning för mig idag. Vilket egentligen bara är bra på flera sätt än som går att räkna upp på en hand. Förhoppningsvis kommer det bli ännu tidigare än igår, men får se hur de blir med den saken.

Tyvärr så känns det som planerna inför helgen ligger i fara för att inte bli av. Tror jag kommer få en s.k. monsterförkylning och den lär bryta ut inom de närmaste dagarna.


En glad nyhet i denna dystra tid är iaf att Kimlim har börjat i klassen igen. Nu är det bara Sinem som ska komma tillbaka.

Ali <3 Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback