30 augusti

2008-08-31 @ 10:25:12

Dagen började sådär, kände efter 10 minuter  i bilen att det inte skulle gå. Men efter 20 minuter flöt det på, och nästan alla spår efter någon sjukdom var bortblåsta.

Vi kom fram till Nora runt tolv och började traska runt. Efter två timmar bestämde vi oss för att gå till husvagnen för att fika och äta lite. Hade då fått tag på två väskor och en Arsenal affisch som jag ångrade mig djupt att jag inte köpte förra året. Efter ett tag i husvagnen kände jag hur all ork rann av, men alla ville gå ytterligare ett tag och jag ville inte vara den som pajjade utflykten. Vi gick ett tag till och runt halv fem var vi klara. Det hade då blivit tre väskor i olika färger, en brun, en svart och en blå, en Arsenal affisch och en lyckovätte. Somnade i bilen och blev väckt när det var dags för en sista fika innan man skulle åka hem. Satt mest och frös då. Fick en sovsäck med mig i bilen från husvagnen när det var dags att skiljas åt. Kunde sedan inte somna om. Halsen brann och det kändes nästan som befann sig i Hades.

När man äntligen kom hem var mer eller mindre direkt ner i sängen och sova. Sov riktigt gott kan jag meddela för den som är intresserad.  


Som ni säkert kan lista ut så pajjade planerna med Oskar och Challe idag. Troligen har planerna om simning på tisdag också pajjat, men ska inte ropa hej än, eller vad det nu är man brukar säga.

Ska nu bädda ner mig riktigt ordentligt så man blir frisk någon gång. Hoppas verkligen inte att jag fått Hannas infektion.

Ali <3 Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback