Karin fann en ny kärlek.

2008-04-26 @ 13:19:18

Sitter just nu ute på altanen och pluggar matte. Känns som jag ligger flera ljusår efter alla andra. Har precis också fått Brians nya album Set in stone på nedladdning.


Tänkte berätta väldigt kortfattat om gårdagens lilla äventyr.

Kom till Karin straxt efter sju, vi gick ut tjugo i åtta ungefär. Anna ringde och vi bestämde att vi skulle mötas. Möte Anna runt nio, och började då dra runt lite för att sedan bege oss mot badmintonhallen där Karin skulle skriva på papper. Vid Skogås IP var det några små ungar som började skrika och hålla på, jag brydde mig inte om dem. Men Anna och Karin verkade gilla dem. Hallen var stängd så vi drog vidare mot Trångsund.
Vid rödluvan kom det en kille som lyckades charma oss alla tre, men han lyckades inte speciellt bra med att få oss att följa med honom till rampen. Karin gick sedan och tjatade om att hon ville gå tillbaka hela vägen till Trångsund centrum och hem till henne.

Men eftersom vi var trötta efter den långa promenaden på två timmar så begav vi oss hem till Karin där vi flummade till det lite. Runt ett var vi alla så trötta så vi höll på att somna på Karin golv så det var hög tid att bege oss hem.

Låter kanske som en tråkig och seg kväll, men som sagt så var den bara sammanfattat väldigt slarvigt.


Nu ska jag återvända till min mattebok.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback