Ännu en kväll med m0ng0t.

2008-04-06 @ 00:17:34

Dagen med Karin började så bra som den kunde...

Efter att vi handlat allt vi ville ha så begav vi oss mot bussen som aldrig kom. Istället fick vi sitta i tjugo minuter i det iskalla vädret innan nästa buss kom. Träffade då Angela och Sofie, två personer som vi allt för sällan springer in i nu för tiden.
När vi kom hem till Karin började hemligheterna. Vi bakade en tårta till Schalle och gjorde hattar. Sedan åkte vi och lämnade av det hos Oskar. Träffade Schalle och Elin och så grattade vi såklart det lilla födelsedagsbarnet.


Efter det åkte vi hem till Karin där det blev som en vanlig kväll tillsammans. Förutom att Karin blev lite elak då och då, men hennes mamma ställde sig min sida.

Enligt Karin så skulle vi aldrig ha sett Superhero movie, hon tycker att jag förknippar allt till en viss scen då det sades en väldigt opassande sak.


Just nu är jag skit trött och verkligen längtar efter sängen. Men kände för att skriva lite här innan jag stänger av datorn.


Kom precis på att det sista som hände innan jag stängde dörren bakom mig hos Karin var att jag lärde mig något nytt om henne. Kommer nu inte ihåg vad det var.

Shit vad trött jag är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback