fredagens händelser

2007-11-30 @ 17:53:19
Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar, doften av kött börja nå fram till rummet. Är helt slut i kroppen, fattar inte varför. Det hände inget speciellt idag i skolan. Hade redovisning på historian, utan några nior som tittade på. Det gick bra. Sedan hade jag NK, då fick vi reda på att våran lärare har ljugit för oss,och för att citera Sinem "han börjar få det som vana." Efter det åt vi, fast det inte är våran riktiga lunchtid. Sen ahde vi engelska som för övrigt är jätte tråkigt nu för tiden. Vi jobbar med Shakespeare. =/ Efter det hade vi den riktiga lunchen, några spenderade den genom att julpynta våran avdelning och vi andra gick och åt igen. (a)
Efter lunchen hade vi pedled, på den fick vi göra affischer som visade våran ledarfilosofi. Jag och Mingis gjorde en tillsamans, jag måste säga att vi var väldigt fokuserade under den lektionen. Vi sa knappt ett ljud till varandra. Efter pedleden så gick vi för att kolla på innebandy matchen mellan elever och lärare. Det var väldigt kul att se Gustav, våran NK lärare spela. Han var ruskigt bra, aktiv och delaktig. ;D
Sedan skulle jag till farsta och möta Karin, eftersom planerna om Trångsundsskolan ändrades .... Tajmade in bussen perfekt. När jag väl kom fram påstod Karin att det skulle ta tio minuter innan hon skulle vara framme, det tog henne 3 minuter. Vi kollade runt lite på jeans och letade efter en försenad födelsedagspresent till en kompis.
Sen var Karin tvungen att dra eftersom hon hade träning 25 minuter efter att hennes buss gått.

Idag blev Jenny jätte glad, för när hon gick till innebadnymatchen trodde hon inte att en sak skulle inträffa och sen gjorde den det när hon kom in i idrottshallen. =D hihi (a)
Nu ska jag äta, WOSHA.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback