måndag den 10 december.

2007-12-10 @ 19:20:38
Nu har Jenny pluggat matte. Jag är så duktig. =D Är riktigt uttråkad nu, men inte finns det något skojj att göra. =/
Ska väl egentligen plugga spanska nu, men det är så tråkigt. Gör det imorron istället. Vad ska man skriva om nu då? Jo, fick reda på att Challeballe har skaffat blogg idag. Det var ju lite sisådär halv roligt.
Var nyss inne på facebook, men loggade ut på direkten. Jag fattar verkligen ingenting av det dära, och varje gång jag försöker lära mig något så tröttnar jag på direkten för att det är så rörigt. Så det slutar alltid med att jag loggar ut efter kasnke en minut. Men någon gång ska jag väl lära mig den dära skiten, men det kommer vara en riktigt tråkdag då jag inte har något bättre för mig att göra. Vilket jag kan sätta en hundring på kommer ske under julovet.
Jag har kommit en riktigt hemsk sak, jag har blivit beroende av bloggen igen. Kommer ihåg för typ ett år sedan när alla tjatade på mig om att jag sulle skriva om allt som hände. Det slutade med att jag nästan varje minut satt och tänkte på hur man kunde sammanfatta dagen som varit. Så fort det hände något speciellet så började tankarna flyga iväg om hur det skulle skrivas på bloggen. Kom på mig själv idag på engelskan när vi hade genomgång, jag satt och tänkte på hur jag skulle skriva om den hära dagen. Inte kul alls. Kommer ju snart få bo på rehabliteringshem. =/
Vad mys det är just nu, Jag älskar veckor då jag har det uppbokat nästan varje dag. Ja, uppbokat med roliga saker iaf. Idag finns det ju visserligen inte så mycket att göra, imorron ska jag bara hem och plugga lite spanska. På onsdag har jag rehab, och ska kanske åka och köpa skor om jag hinner. På torsdag ska jag köpa skor (om jag inte gjorde det dagen innan) eller så har jag träning. Sedan är det helg, någon dag ska jag troligen vara med Challe och en annan ska jag kasnke kolla på Karin's luciatåg. Funderar på att hälsa på mormor och morfar, var ett tag sen jag träffade dom. Annars kanske det blir något med JB, om hon nu vill umgås med mig. Sen är det måndag och då ska man troligen till Trångsundsskolan och hälsa på. Sen går man bara och väntar på att lovet ska börja.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, fick precis reda på att Karin ska vara ren på luciatåget! :'D HAHAHAHAHAHA, jag tror jag dör! EN REN?! :'D Karin med den röda stjärten! HAHAHAHA :'D Jag måste bara köpa en kamera ifall jag ska gå. Oj oj oj, vad du kommer lida Karin. :'D
Dessutom har hon inte några kläder till det än, och det är i den här helgen. Lyckat!
WOSHA.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback