Karin, den blonda.

2007-12-01 @ 21:08:29
Nu sitter man här, med Karin bredvid sig. Hon är djupt försjunken i årets skolakatalog. Ska bara lite snabbt berätta om dagens citat som Karin nyss sa. Vi pratade om en bekant till Karin och om hans beetende, Karin nämnd i en hast hur kan oftast anklagas för att vara bög. Just pga hans beetende. Jag sa då att just dessa anklagelser kunde vara orsaken till varför han inte vill komma ut ur garderoben, smarthuvudet Karin ska då berätta för mig att det inte alls är så och sa: "Nej, han har flickvän. Han heter Josefine."
Nu beräattade Karin en annan liten rolig historia ifrån ettan. I våran skola gick vi i 1-3 klasser. Vi hade också små klädhängare som vi delade två och två. Över dessa skåp hade vi varsitt litet skåp med vcåra namn på. Karin berättade hur en kille hade gjort ett kort till henne med ett stort hjärt i och i mitten av det var en bild på den här killen. Han hade också skrivit att han gillade Karin jätte mycket och lagt det i hennes skåp. Karin som blev jätte glad över kortet gjode i stort sätt ett likadant tillbaka, och la det i hans skåp. Någon dag senare hade den här killen kommit fram till Karin och sagt att han hade lagt det i fel skåp, och att det egentligen var till den andra Karin som gick i samma klass. HAHAHAHAHA, snacka om att göra bort sig! ='D

Just nu sitter Karin och berömmer min spelningslista, hon säger att den är jätte bra. Som jag inte redan visste det. Sen kollar hon i skolkatalogen och pekar ut alla "snygga" killar. Suck ... nu kom vi till Östra. Undra om hon kommer lägga märke till ... (a). Nej, hon missade han! =O Hur kan man göra det?
hahaha, nu lärde vi oss namnet på en kille. Hahahaha ;D
WOSHA!
Kommentarer
Postat av: karin

(a)

2007-12-01 @ 21:43:41
URL: http://jennhe.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback